Havlovice 22. ročník HAPOSTAR pro OLD BOYS Teplice nad Metují

15.08.2015 16:17
    Za účasti havlovického vodníka byl v sobotu ve sportovním areálu rozlosován další ročník populárního turnaje pro hráče nad 40 let. Přihlásilo se 8 mužstev, která utvořila 2 skupiny, kde se hrálo systémem každý s každým. A nejen o vínu platí čím starší, tím lepší, totéž by se dalo říci i o hráčích, kteří se zúčastnili letošního ročníku. Možná chybí hráčům trochu rychlosti, ale fotbalový um, přehled a dovednosti stále zůstávají. Navíc přátelská fotbalová atmosféra to je hlavní devíza tohoto populárního turnaje Po odehraných zápasech ve skupinách se hrála semifinálová utkání. Švery Team Trutnov – Weber Team Jilemnice 1 : 1 Škoda – Ulvr, po bezbrankovém prodloužení pokutové kopy 3 : 1 Kruliš, Dvořák, Brejcha – Ulvr. Nováček Švery postoupil do finále na úkor loňského vítěze!

 

Old Boys Teplice – Dědci Náchod 3 : 1 Šimon, Kafka, Rajnoch – Hašek
Zápas o 3. místo Dědci Náchod – Weber Team Jilemnice 1 : 0 Vejprava M.
Finále Old Boys Teplice – Švery Team Trutnov 1 : 1 Javůrek – Dvořák, rozhodl zlatý gól Rajnocha v poslední minutě prodloužení. Vítězná sestava: Tomek, Rajnoch, Mucha, Troják, Pásler, Šimon, Brandejs, Filip, Florich, Mach. Javůrek.
 

 

Celkové pořadí:

1. Old Boys Teplice nad Metují
2. Šverý Team Trutnov
3. Dědci Náchod
4. Weber Team Jilemnice
5. Pražská Trutnov
6. HAFA Havlovice
7. Haldy Žetonů Hradec Králové
8. Kopáči Červený Kostelec

 

Nejlepší brankař: Tomek Martin, Old Boys Teplice nad Metují
Nejlepší hráč: Ulvr Martin, Weber Team Jilemnice
Nejlepší střelci: Škoda Milan, Švery Team Trutnov a Rajnoch Daniel, Old Boys Teplice nad Metují
 
Před početnou diváckou kulisou řídíli turnaj s přehledem Matras Vojtěch a Seidel Miroslav.

 

Zároveň zveme všechny příznivce havlovického fotbalu do areálu na 14. ročník SuperHapoStar pro hráče nad 50 let, který se bude konat 12. září.